Cykloreport 2013/02

V pondelok 11.3.2013 sa konalo zasadnutie Komisie pre verejnú dopravu. Bus pruh na Štefánikovej nezamedzí prejazdu cyklistom touto dôležitou spojnicou.

13.3. sme na zasadnutí Komisie pre dopravu, manažment verejnej správy a verejný poriadok Starého Mesta prezentovali návrh na povolenie protismernej jazdy cyklistov v jednosmerných uliciach. 21.3. bude obhliadka ulíc, ktoré budú realizované v pilotnej fáze.

Vo štvrtok 14.3. sa stretla Komisia pre cyklistickú a pešiu dopravu. Prečítajte si správu zo stretnutia.

V stredu 20.3.2013 o 9.oo hod bude dorokovanie pripomienok k územnému plánu zóny Trnávka stred na ružinovskom miestnom úrade.

Mesto aj mestské časti chystajú opravu ciest po zime. V prípade komplexnejších úprav (výmena celého povrchu) budeme presadzovať aj úpravy v prospech cyklistov.

Začíname sa komplexnejšie venovať problematike chodcov, začíname trasou autobusová stanica – centrum.

Hľadáme dobrovoľníkov na stretnutie v piatok cca o 17.30 (čas ešte upresníme) na Rybnom námestí pri morovom stĺpe, kde sa podľa počtu zúčastnených rozdelíme na dve skupinky; jedna bude čistiť okolie cyklotrasy na nábreží a druhá obnoví vodorovné značenie cyklotrasy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.