Webinár: Ako na dopravne upokojené zóny

Srdečne pozývame zástupkyne a zástupcov regionálnej a územnej samosprávy, ako aj predstaviteľov ústrednej štátnej správy, odborníkov v oblasti udržateľnej mobility či záujemcov z radov odbornej verejnosti na webinár s názvom Ako na upokojené zóny, ktorý sa bude konať 1. júna 2023 o 10:00.

Webinár priblíži možnosti vytvárania upokojených zón v slovenských mestách a obciach, najmä prostredníctvom odstránenia automobilového tranzitu. Peter Netri, odborník na udržateľnú mobilitu z magistrátu hl. mesta SR Bratislava poslucháčov uvedie do problematiky dopravne upokojených zón a predstaví príklady riešení z Bratislavy. Filip Majerník, referent dopravného uerbanizmu a udržateľnej mobility z mesta Trnava, priblíži príklady utlmovania automobilovej dopravy v centrálnej mestskej zóne a štvrti Špíglsál. Programom bude sprevádzať Boris Valach, projektový manažér, Cyklokoalícia. Trvanie webináru je 90 minút.

Link na pripojenie obdržíte po registrácii – registrujte sa na nasledujúcom odkaze:
https://forms.gle/uzYrPXRZQL35yAkU9

Webinár je súčasťou projektu Central European Active Mobility Lab, podporeného European Climate Foundation.

One thought on “Webinár: Ako na dopravne upokojené zóny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.