Webinár: Nízkoemisné zóny

Srdečne pozývame zástupkyne a zástupcov samosprávy, štátnej správy, odborníkov v oblasti udržateľnej mobility či záujemcov z radov odbornej verejnosti na webinár s názvom Nízkoemisné zóny, ktorý sa bude konať 12. septembra 2023 o 10:30.

Webinár predstaví problematiku nízkoemisných zón, ich hlavné prínosy a zásady správnej implementácie na príkladoch zo zahraničia. Zároveň priblíži možnosti ich zavedenia na Slovensku a tiež odpovie na otázku, prečo u nás doposiaľ žiadna nevznikla a čo pre to samosprávy musia urobiť.

Prezentovať budú Zuzana Švédová, výskumná pracovníčka z českého Centra dopravního výzkumu a Jana Pavlíková, manažérka kvality ovzdušia zo Slovenskej agentúry životného prostredia. Programom bude sprevádzať Boris Valach, projektový manažér Cyklokoalície. Trvanie webináru je 60 minút.

Registrujte sa na nasledujúcom odkaze: https://forms.gle/g34dTXWU8KJ2MipR9 a pred podujatím obdržíte mailom odkaz na webinár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.